Tanktransport – Chauffeurs

Vind jij het heerlijk om in de regio van Benelux verschillende soorten vloeistoffen van en naar Terminals te brengen? Kom jij niet vaak in Noord-Frankrijk, Polen, Zwitserland of Italië? Dan is dit je kans. Wie weet ben jij de fulltime tankcontainerchauffeur waar TankConnect in Rotterdam naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als tankcontainerchauffeur vervoer je verschillende soorten vloeistoffen van en naar terminals voornamelijk binnen de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Het kan ook voorkomen dat je naar Polen, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Spanje moet. Op locatie ben je ongeveer de helft van de keren zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vloeistof. Je werkt gemiddeld 55 uur per week. Kortom, flexibiliteit is in deze functie van groot belang.

Wat kan je verwachten?
Een zelfstandige functie bij een veelzijdige organisatie! De salariëring is conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

De ideale kandidaat:

  • Beschik jij over rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart?
  • Heb jij een ADR basis + Tank certificaat? Of ben jij bereid om die te halen?
  • Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: rustig, stressbestendig en zelfstandig?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe tankcontainerchauffeur bij TankConnect.

Voor welk bedrijf kom je te werken?
TankConnect is een expert op het gebied van transport en logistieke dienstverlening van chemische vloeistoffen, afvalstoffen, brandstoffen, minerale oliën en cryogene gassen. Met de vestiging in Rotterdam en een uitgebreid internationaal netwerk biedt TankConnect betrouwbare, veilige, transparante en kostenefficiënte logistieke oplossingen. Door middel van flexibele en duurzame oplossingen spelen zij in op de hoge en steeds veranderende eisen van de klant en de markt. Elke dag is een team van toegewijde, ervaren en goed opgeleide medewerkers bezig om de opdrachtgevers een uitstekende service te bieden.

Reageren?
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van chauffeur CE bij TankConnect? Dan kun je reageren via het contactformulier. Heb je een vraag over de functie chauffeur CE of over TankConnect? Dan mag je ons bellen, mailen of het contactformulier invullen met je vraag.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

    Reageer: